یورش نظامیان رژیم صهیونیستی به شمال کرانه باختری معاون استاندار خراسان رضوی: توسعه روابط با استان‌های متناظر در ترکیه پیگیری می‌شود ولایتی: اجلاس خاخام‌های صهیونیست در باکو لغو شد هند موفق به تمدید معافیت تحریمی بندر چابهار از سوی آمریکا شد استاندار خراسان رضوی: مدیریت بهینه منابع در انتخابات پیش رو ضروری است سازمان ملل حملات جدید اسرائیل را به‌شدت محکوم کرد آملی لاریجانی: نتیجه حل مشکلات معیشتی باید سرسفره مردم دیده شود تاکید وزیر کشور بر توسعه روابط با افغانستان ماجرای بازگرداندن بانک آینده به علی انصاری از زبان نماینده مشهد پزشکیان: به دنبال راه‌حل‌های جامع برای مقابله با کم‌آبی هستیم فاز جدید عملیات مقاومت در کرانه باختری | مختصات دقیق مراکز فرماندهی و کنترل در عملیات جدید سرایا القدس ایران، تحریم‌های ظالمانه آمریکا علیه کوبا را محکوم کرد قالیباف: در جریان جنگ ۱۲روزه شدیدترین ضربات نظامی و روانی به اسرائیل وارد شد وزارت امور خارجه، تداوم حملات رژیم صهیونیستی به غزه را شدیدا محکوم کرد حملات مجدد رژیم صهیونیستی به غزه | آتش‌بس مجدد اسرائیل، فقط هفت ساعت دوام آورد (۷ آبان ۱۴۰۴) استقبال فرماندار مشهد از وزیر امور داخلی کشور ترکمنستان ادامه یورش نظامیان صهیونیست به قنیطره سوریه (۷ آبان ۱۴۰۴) تعطیلی دولت ترامپ، ۱۴ میلیارد دلار خسارت به اقتصاد آمریکا می‌زند عراقچی: موشک‌های ما بزرگ‌ترین عامل بازدارندگی و اقتدار ما بودند وزیر کشور: سیاست قطعی ایران، توسعه روابط با همسایگان است گروسی: افزایش غنی‌سازی اورانیوم در ایران مشاهده نشده است درخواست مجدد آمریکا از ارتش لبنان برای خلع سلاح حزب الله قطر: مذاکرات جدی میان آمریکا و ایران می‌تواند به توافقی بهتر منجر شود آژیر خطر در سرزمین‌های اشغالی به صدا درآمد (۷ آبان ۱۴۰۴) نظامیان اسرائیلی به سمت ارتش لبنان آتش گشودند انتخابات سراسری در هلند برگزار شد (۷ آبان ۱۴۰۴) نقش برخی کارمندان سازمان‌های بین‌المللی در عملیات جاسوسی علیه یمن افشا شد
سرخط خبرها

تحلیل رئیس سازمان بسیج از جنگ ترکیبی دشمنان| با توطئه‌‌‌ "القای یأس و ناامیدی" به میدان آمده‌اند

  • کد خبر: ۱۱۳۳۷۱
  • ۳۰ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۱
تحلیل رئیس سازمان بسیج از جنگ ترکیبی دشمنان| با توطئه‌‌‌
رئیس سازمان بسیج القای یأس و ناامیدی به مردم را از توطئه‌های دشمنان در جنگ ترکیبی ‌برشمرد و گفت: این در حالی است که آینده کاملا روشن و مسیر ملت ایران در شرایط صعودی قرار دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار سرتیپ پاسدار غلامرضا سلیمانی رئیس سازمان بسیج مستضعفین در آیین شب شعر شهدای ایل که در راستای کنگره ملی ۱۱ هزار شهید جامعه عشایری کشور در فرهنگسرای بزرگ شهرکرد برگزار شد، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، اظهار داشت: جامعه عشایری کشورمان در طول قرون متمادی پرچمدار افتخار، عظمت، عزت و دیانت ملت ایران بوده است.

وی با اشاره به مضامین اشعار شاعران عشایر در این برنامه افزود: همین طور که شعرا در شعر‌های خود با مضامین دینی و  مضامین اسلام ناب و همراهی و تبعیت از امامت و ولایت و مراجع، شجاعت و مقاومت، دشمنی با دشمنان اسلام و خدمتگزاری و فداکاری در راه اسلام عزیز و میهن اسلامی و مردم فداکار ایران سخن گفتند، این‌ها ویژگی‌های برجسته جامعه عشایری کشور ما بوده، هست و خواهد بود.

سردار سلیمانی ادامه داد: عشایر هم در قبل از انقلاب اسلامی عامل این عزت و عظمت برای ملت عزیزمان بوده اند و هم در دوران پیروزی انقلاب اسلامی و بویژه در دوران دفاع مقدس که تقدیم ۱۱ هزار شهید سند گویای این سخن است.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین به همراهی عشایر با نهضت امام خمینی (رحمت الله علیه) از دوران خرداد ۱۳۴۲ و فشار رژیم پهلوی بر ایشان و قصد دستگیری معظم له اشاره کرد و با یادآوری نامه رئیس ایل پاپی از لرستان به حضرت امام (رحمت الله علیه) به نیابت از عشایر کشور و اعلام آمادگی عشایر برای جهاد در راه آرمان‌های مرجعیت جهان تشیع، تصریح کرد: حضرت امام خمینی (رحمت الله علیه) در پاسخ به این نامه ضمن تشکر مرقوم فرمودند: عشایر ذخایر حضرت بقیه الله الاعظم (عج) هستند؛ سخنی که بعد از انقلاب اسلامی امام راحل به تعبیر دیگری فرمودند؛ عشایر ذخایر انقلاب هستند.

سردار سلیمانی ادامه داد: این حقیقتی است که در کلام مولا و مقتدایمان امام خامنه‌ای هم بار‌ها تکرار شد در سفر‌هایی که به استان‌ها تشریف می‌بردند و در دیدار با عشایر سجایای عشایر را بیان می‌کردند و از فداکاری و دیانت و ولایتمدار عشایر سخن می‌گفتند.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با اعضای ستاد کنگره ملی ۱۱ هزار شهید جامعه عشایری کشور اظهار کرد:  معظم له در این دیدار هم، جملات بسیار قوی و رسایی در وصف عشایر کشور و قدرشناسی از عشایر و شهدای عشایری و سجایای عشایر بر زبان مبارک جاری کردند که برای همه ما درس است و در روز اجلاسیه این کنگره پخش می‌شود.

وی با اشاره به جنگ ترکیبی دشمنان انقلاب اسلامی، گفت: همه ما در عرصه جهاد تبیین مقابل جنگ ترکیبی دشمنان قرار داریم.

سردار سلیمانی افزود: همه این اشعاری که قرائت شد با زبان شعر و با هنر شعر جهاد تبیین بود و مشخص بود که همه سازندگان این مضامین هنرمندانه و هوشمندانه به شرایط موجود و مختصات فعلی انقلاب اسلامی و میهن اسلامی و ملت بزرگ ایران آگاهی دارند، که این نشان دهنده حد ممتاز و اعلای بصیرت عشایر ما در حال حاضر است.

وی، جهاد تبیینی در مقابل دشمن و کنشگری فعال برای خنثی‌سازی عملیات روانی و ترفند‌های دشمنان اسلام در فضای مجازی را مورد تأکید قرار داد.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین، القای یأس و ناامیدی به مردم در فضای مجازی و احساس پوچی و رسیدن به بحران هویت را از توطئه‌های دشمنان برشمرد  و گفت: دشمنان ما آنچنان بی‌رحمانه بر ملت ایران می‌تازند که با تمسک به پوچی، نا امیدی و یاس را به ملت ایران القا می‌کنند، در حالی که آینده کاملا روشن و مسیر ملت ایران در شرایط صعودی قرار دارد، اما مشکلاتی هم در این بین وجود دارد.

وی تأکید کرد: استمرار راه شهدای عزیز و ۱۱ هزار شهید عشایری این است که هرکدام از ما یک افسر جهاد تبیین باشیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->